HAVESERVICE

VEDLIGEHOLDELSE AF HAVE SAMT YDERLIGERE HAVEARBEJDE

Mangler I tid i hverdagen, og er havearbejdet det sidste, som I vil tænke på?

Lad en professionel få jeres have til at stråle som aldrig før. Vi udfører alt fra mindre til større haveprojekter, hvor kvaliteten er omdrejningspunktet for alt, vi foretager os. Vi udfører det meste havearbejde bl.a. græsslåning, træfældning og klipning af hæk, og vores kunder kan altid være sikre på, at de får en ærlig og professionel rådgivning gennem hele forløbet.

Vi holder til i Frederikshavn, men kører også i Brønderslev, Hjørring, Skagen, Aalborg og resten af Nordjylland!

Vi tilbyder blandt andet:

  • Græsslåning
  • Klipning af hæk
  • Træfældning
  • Opførelse af bede
  • Anlægning af græsplæner
  • Anlægning af hække

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 22 16 82 76 eller send en e-mail til info@mf-multiservice.dk

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud


- Haveservice - MF Multiservice

HÆKKLIPNING

Sommer og efterår er højsæson for hækklipning. Skal den klippes 1 eller 2 gange er en smagssag. MF Multiservice klipper hække for boligforeninger, virksomheder, kommuner og private. 

Trænger hækken til beskæring klarer vi også det.

​Vi anbefaler at du booker tid til hækklipning i god tid, så du kan få klippet din hæk på det tidspunkt der passer dig bedst.

TRÆFÆLDNING

Ønsker du at få fældet et træ, der skygger for solen i din baghave? Eller måske du har et gammelt træ, der er ved at rådne, og som derfor er for uansvarligt at lade blive stående? Så er du kommet til det rette sted. MF Multiservice kommer nemlig gerne og fælder træet på en sikker måde – helt uden at du skal bakse med en motorsav.

Den sikreste måde at fælde træer på

Når vi fælder træer, respekterer vi naturligvis træets spændinger, så træet kan blive fældet på den mest sikre måde. Ikke to træer er ens, og derfor griber vi selvfølgelig også opgaven an alt efter, hvor stort træet er, og hvor det står. 

En af de sikreste måder at fælde træer på er at starte helt fra toppen, hvor man skærer de øverste grene af og bevæger sig længere og længere ned på træet. Når det meste af toppen er blevet fældet, kan man fælde træet ved roden. Hos MF Multiservice gør vi det hele nemt og enkelt for dig, så du slipper for at bevæge dig ud i halsbrækkende situationer for at fælde dit træ.

- Haveservice - MF Multiservice